Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Popularnost trailov na Hrvaškem je v konstantni rasti, kar se je izkazalo tudi na včerajšnji preizkušnji v Ludbregu (v središču sveta), kjer je bil v organizaciji Športsko rekreativnog društva BSV organiziran 6. Crazy Hill Trail 2018.

Na zelo zahtevni preizkušnji, z nepredstavljivo količino blata in vode je nastopilo 400 zagrizenih tekačev, ki so se preizkusili na dveh razdaljah. Najizkušenejši so izbrali 34 – kilometrsko, z 1040 metrov vzpona, malo manj vztrajni pa 16 – kilometrsko z 450 metrov vzpona.

Visoke temperature in hitro topljenje obilice snega je del gozdnih poti spremenil v potoke, mehko zemljo, živo blato, plundrast sneg ipd., tako ni mogla nobena oprema preprečiti vhoda vode in blata na vse možne dele telesa.

Daljšo razdaljo je uspešno zaključilo 121 tekačev. Najhitreje je z njo opravil Marko Gorički (2:47:06), ki je prehitel zmagovalca preteklih let, našega Marjana Zupančiča. V ženski kategoriji mi je uspelo v cilj prispeti najhitreje. Za pot sem potrebovala 3 ure in 12 minut.

Crazy Hill Trail  mi je ponudil več divjine in norosti kot sem si jo sploh lahko predstavljala. V začetku sem s 100% osredotočenostjo za vsak korak iskala optimalno pot, da ne bi zagazila do kolen, nekje do riti, a kaj kmalu ugotovila, da je to neizogibno. Tako sem spustila korak in poskusila uživati v vsej veličini vode, blata in snega, ki je prekrivala traso.

Na krajši razdalji sta bila izmed 275 tekačev najuspešnejša Mario Špoljar (1:15:01) in Mateja Kaniški (1:37:01) med dekleti.

Galerija: tukaj

Rezultati: tukaj

Video: tukaj

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.