Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Zelo redko imam težavo s pomanjkanjem motivacije za tek v klanec, še redkeje, da vstanem iz postelje. No, včeraj je bil tak dan.

Moja bitka v glavi se je pričela že veliko pred štartom državnega prvenstva, ko sem se spraševala ali se mi je res treba spet spraviti v rdečo cono. Kaj ne bi šla enkrat za spremembo samo na pohod in navijala? Samo ne, ne gre to tako, preveč sem letos že vložila in imam še precej ambiciozne načtrte za preostanek sezone. Ne morem odnehati na polovici oz. preden zares začenem.

Ko sem stala za štartno črto ni bilo več dvoma, da se nisem prav odločila, saj je kaj hitro po ogrevanju prišla tudi motivacija za tek.

Po težkih 2 kilometrih asvaltirane ravnine so prišli meni pisani gorski vzponi, ko sem lahko zadihala s polnimi pljuči. Počasi sem napredovala, mesto po mesto, pri tem pa preprosto uživala.

10,8 km in +1184 m vzpona sem premagala v času 1h 11min in 53 sec, kar je bil najhitrejši čas med dekleti in 9. abolutno. Zelo sem zadovoljna, da mi je ta čas uspelo doseči v lepem tekaškem koraku, z nekaj vmesne hoje. Pri tem pa lahko mirno zapišem, da mi je bilo lažje kot v preteklih letih, ko je bila proga za dekleta sicer krajša. Gorski tek na Ratitovec je in bo zame ostal eden najlepših gorskih tekov pri nas, tako z vidika trase kot same organizacije.

 

Zapisi:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.