Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Minili so že skoraj štirje meseci od poškodbe in od tega, da bi telo izpostavljala visokim obratom. Sem pa v tem času naredila velik premik v stabilizaciji telesa in pridobivanju moči, ob tem vzljubila funkcionalni trening in pilates. Spremenila sta mi pogled na zavedanje in doživljanje lastnega telesa. 

Ko je večina z Ljubljanskim maratonom nekako zaključila tekaško sezono sem jo sama znova šele začela. Bolečina je končno izginila in lahko sem znova tekla, zame sicer z malo kilometrov in še to pretežno navkreber. Ob tem sem bila hvaležna za vsak korak, ki sem ga lahko opravila in je prinesel osebno zadovoljstvo, ki mi ga prinese le gibanje v naravi.

Če sem iskrena sem na trenutke prav pogrešala biti del tekaških dogodkov  in dvigniti obrate, tako sem se ob zaključku zbiranja prijav za Trail Rašico odločila, da letos vseeno natopim še na kakšni preizkušnji. Trail Rašica pa mi je iz leta 2017 ostal v zelo lepem spominu.

Srečati znane obraze, izmenjati spodbudne besede in stopiti za štartno črto je bil prav prijeten občutek. Pogrešala sem te vibracije.

Tokrat je bilo nekaj nervoze, saj si niti predstavljala nisem kako se bo moje telo odzvalo na hitre dražljaje. Presentljivo je bilo prav prizanesljivo in razumevajoče. Z izjemo spustov so bili koraki lahkotni, živi in željni teka.

Strahospoštovanje do spustov in izguba občutka za hitro gibanje po strmih terenih pa so prispevali, da je bilo gibanje navzdol bolj po polžje. Kar pa niti malo ni spremenilo občutka zadovoljstva biti del dogodka, ki je lepo organiziran in poteka po razgibanih poteh, v prijetni tekaški druščini.

Hvala Mojci in Romanu Jež, za gostoljubje, dobro organizacijo in vsem tekačem za spodbudne besede.

Vesela sem, da spet lahko tečem brez bolečin in da imam ob sebi podpornike, ki mi z najboljšo športno opremo zagotavljajo odlične pogoje za gibanje, tako v tekmovalnem kot vsakdanjem življenju.

Iskrena HVALA:

  • Hoka one oneza različne modele superg, v katerih se počutim hitro, varno in udobno na raznovrstnih terenih.
  • Garmin: za Feniks 5 Plus, ki me spremlja na vsakem koraku in ima posebne zasluge, da večji poudarek dajem kvaliteti, ne pa kvantiteti treninga.
  • Leki: za palice (MICRO TRAIL PRO) in tople rokavice, ki bodo moj redni spremljevalec pri premagovanju hladnih in snežnih razmer.
  • Sportx: za po meri izdelana športna oblačila, v katerih se počutim res prijetno in domače.
  • Vitavera: za naše gore štumf, ki je prijeten na dotik in udoben, hkrati pa zagotavlja odlično mišično aktivacijo, oporo, prekrvavitev in zračnost.

Ker sem si v zadnjem letu pridelala kar nekaj zdravstvenih težav so mi na pomoč pristopili tudi pri Hemptouchu, ToppharmiBodifitu in Magneteri. Več o pozitivnih učinkih posameznih izdelkov pa sledi v naslednjih prispevkih.

Bodite hvaležni za vse, kar se zgodi v vašem življenju, to je vse doživetje. Včasih moraš izgubiti vse, kar imaš, da ugotoviš kdo si v resnici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.