Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Vsak trail je svojevrstno doživetje in nova (pre)izkušnja. Sama vedno znova odkrijem kaj novega o sebi, spreminja se moje dojemanje in doživljanje okolja, ljudi, kulture, sistema in tehnologije.

Tekma postaja le en košček v mozaiku celotnega tekaškega dogodka. Kratek čas, ko poskusim najhitreje in po najboljših močeh (tisti dan) premagati določeno razdaljo, pri tem pa ujeti kak lep razgled in izmenjati tekaško misel.

Iz zahtevne in kritične opazovalke, na trenutke tudi preambiciozne akterke sem se prelevila predvsem v radovedno, spoštljivo in hvaležno obiskovalko.

Seveda sem se z navdušenjem odzvala povabilu lokalne turistične organizacije Natisione Outdoor, da dan pred samim Trail Valli del Natisione sodelujem pri snemanju promocijskega foto in video materiala.

To mi je omogočilo, da sem še pobližje spoznala kraj, kulturo in razmišljanje lokalnih ljudi. Hvala Luca Bosco in Roberta za prijazno povabilo ter gostoljubje.  Dolina Nadiže s svojo redko naseljeno pokrajino, bogato zgodovino in kulturno dediščino ter naravnimi danostmi nudi velik potencial za razvoj turizma v prihodnje. V veselje mi bo, če bom lahko pri temu sodelovala in doprinesla.

O samem teku Trail delle Valli del Natisione sem pisala že lani in tudi letos ni razočaral, tako z vidika organizacije kot same trase, zelo sem zadovljna tudi s časom, ki sem ga potrebovala, da sem premagala razgibano 25 km razdaljo, z 1390 m vzpona (2:16:50). Rezultati: tukaj

Vsi Slovenci, ki si želite lepo organiziranega trail dogodka v bližnjem sosedstvu Vam zelo priporočam udeležbo v letu 2020.

Moje telo se 8 mesecev po poškodbi vse bolje odziva na visoke obrate in pridobiva na zaupanju. Pri tem pomagajo tudi strokovni nasveti Ekipe KinVital, ki mi v novi sezoni poleg ostalih sponzorjev in podpornikov stoji ob strani.

Hvaležna sem tudi za novo tekaško skupnost, katere del sem postala in ki veliko obeta – UTVV Race team VipavaNova družina, s katero se bom podala na različne tekaške preizkušnje, delila tekaška doživetja, izmenjavala športne izkušnje in dogodivščine. Družino, ki bo ob skupnih interesih rasla in se razvijala, na vseh nivojih.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.