Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Vsak letni čas ima svoj čar, če ga le prepoznamo, sprejmemo in poskusimo uživati v njem. Sama ga v zimskem času  nisem uspela najti, vse do letos. Smučanja in teka na smučeh mi v vseh teh letih še ni uspelo vzljubiti, kljub tihi želji.  Že sama misel na vremenske razmere je bila breme. Kratki dnevi, mraz, megla, veter, dež, sneg….Zbirek vsega kar otežuje moje prosto gibanje v naravi in na svežem zraku.

Vedno sem upala, da se začne čim pozneje in konča čim preje, s poudarkom na čim manj padavin.

Letošnje leto, zame polno sprememb, dojemam drugače. Živim sedaj in v tem kar mi je dano, neobremenjeno z okolico, vremenom in pričakovanji ljudi.

Kar se odraža tudi v sprejemanju in doživljanju letnih časov. V vseh uživam, ne glede na to ali sije sonce, pada dež ali piha veter. Iščem lepoto, doživetja in drugačnost v vseh vremenskih pogojih. Če je potrebno skrajšam aktivnost, ji dodam intenzivnost ali pa preprosto zmanjšam svoja pričakovanja. Ne kompliciram, ne iščem izgovorov, preprosto grem ven in izkusim kar lahko.

V resnici je vse tako preprosto, le znebiti se je potrebno kompleksov, pričakovanj in bremen, ki si jih prepogosto ustvarimo sami, v naših glavah. Včasih nam pritisk ustvari tudi okolica, krog ljudi, ki nas obkroža, ampak vedno lahko izberemo, da nekdo ali nekaj vpliva na nas in naše počutje ali ne.

In kako resničen je rek: “Kdor išče, ta tudi najde”, tako dobro kot slabo. Odvisno samo kaj želi videti in dobiti.

Torej, potrpežljivo opazujte, raziskujte in iščite dobro v vsem, pa bo življenje samo pokazalo pot, ki je najboljša za Vas.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.