Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

SLOVENSKA PREDSTAVNICA TRAIL TEKAČEV pri International Trail Running Association.

Že od začetka moje športne poti si prizadevam za boljše pogoje trail tekačev v Sloveniji. Za vzpostavitev sistemskega, organiziranega in strokovnega dela v gorskem teku.
S povezovanjem, odprtim dialogom in pozitivnim pristopom so prizadevanja obrodila sadove.  Odbor za gorske teke je v zadnjih letih našel veliko posluha in na marsikaterih področjih se je stanje izboljšalo.
Ker pa vidim svojo vlogo in možnost za doprinosa širše, sem se odločila, da kandidiram za ITRA – International Trail Running Association nacionalno predstavnico in bila IZBRANA.

Kot predstavnica bom skrbela za:
– Spodbujanje zdravega in trajnostnega razvoja trail teka na ravni svoje države ob spoštovanju vrednot trail teka, ki jih zagovarja ITRA.
– Zastopanje interesov športnikov iz Slovenije na generalni skupščini ITRA in predstavitev glasu predstavniškim telesom ITRA.
– Spodbujanje in širjenje zavesti o delovanju ITRE med slovenskimi trail tekači.
– Aktivno sodelovanje in podpiranje aktivnosti razvoja trail teka na nacionalni ravni – aktivnosti nacionalnih zvez, vzpostavljanje dialoga z atletsko zvezo in trail mediji, pobude in razprave o razvoju trial teka.
– Zastopanje ITRE na športnih dogodkih in srečanjih v Sloveniji.

Več: tukaj

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.