Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Grossglockner Berglauf, 13,367 km,  1.265 hm, 6. mesto (1:34:16) 🏃‍♀️🏃‍♀️

Gorski tekači smo borci in garači, z jekleno voljo. Vajeni trdega dela, odrekanja in požrtvovalnosti. Biserov in sijaja tu ni. So pa skale, korenine, voda, zemlja, zrak in svoboda.

Ko enkrat dojameš, da vesolje zmeraj deluje v tvoj prid in da ima vse svoj namen, se osvobodiš in začneš resnično živeti svoje življenje.

Včasih se napačno odločimo, naredimo napako in se ne izide po naših željah, a šteje lekcija, ki jo dobimo.

Tako je tudi z mojim 6. mestom na teku na Grossglockner Berglauf, ko sem dosegla slabši čas kot 2019 in se uštela pri prilagajanju na višino.

Čemu pripisujem nastalo razliko v času (mogoče izkušnja komu v prihodnje pomaga)?

Leta 2019 sem šla direktno na tekmo, niti ne s svežimi nogami, a spočita.

2021 pa sem prišla v Heiligenblut dva dni pred tekmo, odličnega počutja in sveža. A, ta svežina je do tekme izvenela. Po sobotnem nekaj urnem razgledovanju na vrhu je prišla zvečer utrujenost, visok pulz in zadihanost, že pri vzponu po stopnicah.

Na tekmo sem se tako podala z velikim strahospoštovanjem. Malo nad 2.000m sem začutila omotičnost in šibkost. Ko sem spustila tempo je ta popustila in sem lahko zmerno nadaljevala do vrha. Po tekmi je sledil še nenavaden glavobol in utrujenost, ki je popustila naslednji dan, tako da že pridno treniram dalje 🙂

Bilo je lepo doživetje in dobrodošla izkušnja, za nadaljnje izzive, ki bodo strmi, kratki in intenzivni.

Dolomythsrun Vertical

KM Col de Lana

FlettaTrail Malonno 👌👌

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.