Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Z samo AEQ metodo se spoznavam že skoraj eno leto, v zadnjem mesecu pa sem se udeležila spletnega programa aeq metode pri Žigatu Božič Žagar.

Pričakovanja so bila visoka, predvsem iz telesnega vidika in nadaljevanja športne poti. Rezultati pa povsem nepričakovani.

Na vsak način, včasih tudi na silo sem želela, da sprostim zategnjenost desne strani telesa, ki je prisotna že pol leta.

Začetki vodenega izvajanja vaj so bili težki, na trenutke za znoret počasni in brez občutnega izboljšanja stanja.

Zavedala sem se bolečin kot posledice neravnovesja v telesu, ne pa samega stanja v telesu.

Ločenost telesa in zavesti je bila velika. Zavest je želela nekaj podzavest pa drugo. Misli so begale v preteklost in prihodnost. Telo pa se je borilo v sedanjosti.

Po treh tednih sem sprejela, da korenite spremembe potrebujejo čas in da če ne vzpostavim boljšega odnosa med telesom in zavestjo nimam pogojev za življenje brez kroničnih bolečin.

Ko sem vse to ponotranjila se je zgodil premik, zategnjenost je začela popuščati, tekaški korak je spet ujel ritem in lahkotnost.

Ni še popolnoma sproščen in brez bolečin, a je le ta manjša za 70%.

Hvaležna sem za vsako jutro, ko lahko stečem v nov dan in se povežem z naravo.

Po mesecu intenzivnega dela na sebi sem našla veliko odgovorov, ki jih niti nisem iskala, odprle so se mi nove priložnosti, odkrila sem nove hobije in vse bolje se počutim v svoji koži, četudi je kdaj luskasta in zategnjena. Poskušam biti pristna in prisotna v vsakem trenutku.

Športna pot in tekmovanja so izgubila težo, četudi bom z njimi nadaljevala, bo to povsem neobremenjajoče in po navdihu.

Oddaljujem se od online sveta, nenehnega dokazovanja in delovanja. Pogosto odložim telefon na stran. Obkrožila sem se s podobno mislečimi ljudmi, ki želijo več kot le poslovni, športni ali materialni uspeh.

In od tu naprej bom gradila svoje dneve, vsakega posebej, zavestno, potrpežljivo in spoštljivo.

Tudi z aeq metodo bom nadaljevala, saj verjamem, da me čaka še veliko neodkritega, pa tudi zadihala bi rada lahkotnejše in polnejše.

Vodeni program priporočam, saj je veliko učinkovitejši, kot samostojno izvajanje vaj. Ena priložnost zanj: tukaj

Za konec pa:

Bodite odkriti in prijazni sami do sebe. Rešitve so v Vas, ne zunaj Vas. Le sami si lahko “pridelate” zdravje, srečo in zadovoljstvo.

In kot veste je lastno delo tisto, katerega rezultate najbolj cenimo (ima tudi dolgi rok).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.