Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

S pridružitvijo mednarodni Ekipi tekačev Scarpa Spa sem pridobila nov zagon in motivacijo, da vztrajam v gorskem teku, na visoki ravni do konca leta 2023. Seveda, ob predpostavki, da bom zdrava.

Odprle so se mi nove športne in poslovne priložnosti, ki jih želim izkoristiti v vsej svoji širini. Pri tem pa deliti odlično uporabniško izkušnjo med tekači doma in v tujini. 🏃‍♀️

Scarpa je v Sloveniji zelo dobro zapisana med turnimi smučarji, alpinisti, pohodniki in plezalci.

Trail copati pa so novost na tržišču. A, glede na pozitivne izkušnje iz ostalih športnih dejavnosti, verjamem, da se v nekaj letih odlično pozicionira tudi v tekaških krogih. Pod taktirko legendarnega gorskega tekača, sedemkratnega svetovnega prvaka, Marco De Gasperi, se je v Italiji v zadnjih dveh letih pozicionirala kot ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med trail in gorskimi tekači. Italija pa velja za meko gorskega teka.

Sama sem različne modele testirala dobre pol leta in lahko rečem, da sem navdušena nad vzdržljivostjo materialov, udobnostjo, oprijemom, odzivnostjo in stabilnostjo podplata.

Modeli se odlično znajdejo tako na tehnično zahtevnih, skalnatih, blatnih in šodrastih terenih kot tudi na enostavnih gozdnih in makedamskih poteh.

V kratkem bomo organizirali nekaj testnih dni, na različnih lokacijah, tako da se boste lahko prepričali v zgoraj navedene lastnosti.

S tem, ko sem postala del Ekipe Scarpa Spa so se mi odprle tudi možnosti nastopov na nekaterih zanimivih preizkušnjah v tujini, ki se jih res veselim.

Prva, meni ljubi vertikal (Faito) pa prihaja že v nedeljo, v prelepem mestu Positiano.

Več o doživetju na njem pa v začetku prihodnjega tedna.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.