Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Leto se počasi bliža koncu.

Bilo je športno uspešno, osebno polno novih spoznanj in poslovno neugodno, z nekaj razočaranj.

Na vseh področjih je bila na veliki preizkušnji moja potrpežljivost. Prestaviti sem morala v tri prestavi nižje, da sem lahko dokaj mirno prenesla vse omejitve in pogojevanja.

V začetku leta so bili športni cilji z načrtom nastopov na velikih tekmovanjih zelo visoki, a se je prav hitro izkazalo, da bo letošnja tekaška sezona drugačna in neobičajna. Ob majhnem številu tekmovanj je bilo več časa za sproščeno gibanje v naravi in osebne izzive. V času odprtja mej pa tudi za nastope na preizkušnjah v Italiji in Avstriji, kjer sem bila zelo uspešna. Motivacije za gibanje v gorah ni manjkalo, je pa na račun negotovih razmer manjkalo sistematičnega treninga, kar je posledično prineslo pomanjkanje svežine na posameznih preizkušnjah.

V najlepšem spominu mi bodo ostali vertikali, tako zimski kot letni. Uživam namreč v teku navkreber, po strmini, ki vztraja in se stopnjuje. Posebno zadovoljstvo zame predstavlja občutek, ko si 100% osredotočen na vsak korak, ko z globokim dihom grizeš v strmino, ko peče v stegnih, ko se sprašuješ o smotrnosti svojega početja in je na preizkušnji moč telesa in duha. Vsaka preizkušnja je prinesla svojo zgodbo, nova poznanstva in nepozabno doživetje.

Ob koncu sezone pa mi je uspela še spoprijateljitev s Šmarno goro in dva zelo dobra nastopa. Pa tudi osvojitev naziva NAJ GORSKE TEKAČICE 2020. Danes ta dosežek bistveno bolj cenim kot leta 2017, ko sem ta naslov osvojila prvič.

Rezultati: www.run-a-way.si

Analiza: gorski-teki.si

NAJ Gorska tekačica 2020: slovenska-atletika.si

Načrta za prihodnjo sezono še nimam, kot tudi ne še konkretnih ciljev, je pa želja po udeležbi na vseh odmevnih vertikalih in na svetovnem prvenstvu na Tajskem.

Poslovno leto 2020 ne morem oceniti kot uspešno, prej nasprotno. Na eni strani sem vložila ogromno energije v pripravo in zagon različnih poslovnih priložnosti, lokalno in nacionalno, ki zaradi Covid omejitev niso ugledale realizacije. Na drugi strani pa sem iskala posluh za sodelovanje pri različnih športnih organizacijah, kjer imam bogate delovne izkušnje, pa tudi zdravstvenih, a ga nisem našla. Sem pa ob tem prišla do pomembnih spoznanj, ki mi bodo v nadaljevanju lahko samo koristila in jih bom poskusila čimbolje vnovčiti.

Osebno me je leto zaznamovalo z bolečo izgubo babice, razumevajočo partnersko zvezo in novimi spoznanji o sebi in družbi. Veliko je bilo samoraziskovanja, preizkušanja terapevtskih storitev in učenja.

Ukrepi omejevanja, socialne distance, ustrahovanja in vsiljevanja so prinesli novo realnost. Zame težko sprejemljivo. Na začetku sem se borila proti, poskušala spremeniti miselnost nekaterih bližnjih, potem pa sem raje pozornost preusmerila v svojo rast in se poskušala čim bolj distancirati od situacije v svetu. Pri tem mi zelo pomaga spoznavanje AEQ metode in izvajanje somatskih vaj ter obiskovanje hiprebarične komore.

Kljub temu pa pogrešam iskrene nasmehe (brez mask), pristne človeške stike-dotike, druženja, dobre koncerte, …

Ljudje smo socialna bitja, ki rabijo veliko več kot socialna omrežja za delitev mnenj, čustev, razmišljanja,…in iskreno si želim, da bo leto 2021 le temu naklonjeno.

Ob koncu pa iskrena zahvala vsem sponzorjem, ki so mi navkljub situaciji stali ob strani in ostajajo z mano tudi v prihodnje. Verjamem, da bodo naše zgodbe v prihodnje še bogatejše in odmevnejše.

AEQ metoda Slovenija

Prav tako namenjeam hvaležnost za razumevanje in podporo v družinskem krogu, katere vrednost je v letošnjem letu še posebej narasla.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.