Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

V gorskem teku sem našla svoj prostor pod soncem. Pri temu pa me podpirajo različni sponzorji.

Pri opremi mi je ključna kvaliteta, funkcionalnost in udobnost.
Vesela sem, da sem našla posluh pri opremljevalcih, ki najbolj ustrezajo mojim kriterijem: raznovrstna športna obutev HOKA ONE ONEVIRUS športna kompresijska oblačila in Marta Šiviljstvo športna oblačila, LEKI Slovenia pohodniške palice in oblačila, Garmin (Fenix 6 sapphire) za spremljanje in analizo aktivnosti ter športna očala SOL.si.

V prostem času prisegam na minimalistično obutev LEGUANO in bosonogi način hoje.

Pri hrani nisem izbirčna, sem pa v zadnjem obdobju vse bolj pazljiva, da vnesem dovolj hranilnih snovi. Pojem veliko zelenjave, žitaric, stročnic, fermentiranih izdelkov (kefir in kombuča Ayatana – vegan culinary in Kefirko) in oreščkov (Odlično).

Pomemben del prehrane (Oljarna Rafael) in nege (Hemptouch) so izdelki iz konoplje .

Na vsakdanjem jedilniku je v zadnjih dveh letih tudi nekaj prehranskih dodatkov: Omega 3, glukozamin, kolagen, aminokisline, magnezij in železo (Doppelherz Slovenija).

Za regeneracijo uporabljam vibracijsko pištolo Hypervolt (Fizian.si), valčke in masažno magnezijevo olje (samomasaža).
Občasno obiščem hiperbarično komoro, opravim meritve arterijskega ožilja (vitalnotelo.si) in se posvetujem s kineziologi KinVital ter Timotej Bečan.

S terapijo SCENAR (Smiljana Hozjan) poskušam ohranjati delovanje celega telesa v ravnovesju. Do sedaj mi je uspelo odpraviti kar nekaj telesnih neravnovesij in blokad ter napak v delovanju žlez z notranjim izločanjem, ki so pretežno nastale zaradi velikih telesnih obremenitev.

Z namenom razširitve svojih obzorij gibanja in nenehnega raziskovanja me čaka tudi spoznavanje aeq metode.

Posluh, ugodno in kvalitetno servisno storitev sem za svoje prevozno sredstvo – Berlingo našla pri Avtoservis SELAN Tadej Temeljit servis obeta, da mi bo še naprej služil za varna potovanja.

Kjer je volja, je pot in tudi posluh.
Hvala Vam, ker podpirate mojo pot.

Posebna zahvala pa gre partnerju Robiju, ki mi vsak dan posebej nudi varno in spodbudno okolje za delo in treniranje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.