Storitve

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

SOLNI SOBI KEKEC IN MOJCA

V Run-a-way regeneracijskem centru solne terapije izvajamo v dveh sobah, in sicer KEKEC in MOJCA
Solna terapija ali haloterapija je popolnoma naravna, varna in klinično preizkušena metoda. Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem, obnovi in okrepi se sluznica dihalnih poti, obnovi in prečisti pa se tudi koža. Vse to pripomore k blažji obliki, hitrejšem izboljšanju ter manj pogostim zdravstvenim težavam.

ANALIZA STANJA TELESA

Z    napredno    kvantno    resonančno magnetno   napravo in merjenjem frekvenc elektromagnetnih impluzov v telesu opravimo vpogled v zdravstveno stanje posameznika. Metoda odkriva in analizira informacije o psihofizičnem stanju organizma, ki lahko nakazujejo na obolenja mnogo prej, preden se pokažejo na fizični ravni.

DENAS TERAPIJA – dinamična elektro nevro-adaptivna stimulacija

S pomočjo nevronsko podobnih električnih impulzov obnavlja delovanje glavnih regulacijskih sistemov – živčnega, endokrinega in imunskega.
Aktivira notranje obrambne mehanizme telesa, kar v telesu sproži procese samoobnavljanja.
S tem se izboljšuje funkcionalnost in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter krepiti imunski sistem.

PRESOTERAPIJA IN TERAPIJA Z VIBRACIJSKO PIŠTOLO

Glavne funkcije, ki jih NormaTec PRESOTERAPIJA z odliko opravlja so pospešitev cirkulacije, pospešitev odplavljanja laktatov iz mišic, lajšanje bolečin v mišicah, izboljšana mišična mobilnost.

Glavne koristi masaže s HYPERVOLT MASAŽNO PIŠTOLO: lajša bolečine v mišicah, lajša togost mišic, izboljša cirkulacijo, izboljša mišično gibljivost.

RUN-A-WAY regeneracijska soba (2023)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.