Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Poškodba z diagnozo Peroneal Tendonitis in bolečina v stopalu, ki traja ob poskusu tekaškega koraka že več kot mesec dni. Nekaj časa je bilo občutiti, da bo sanacija zahtevala le nekaj dni  tekaškega počitka. A morje, kolo, plavanje, poležavanje in branje niso prinesli željene odrešitve. Ob vztrajanju v gibanju (izmenjava hoje in teka, funkcionalni trening in poskoki)  se je stanje samo poslabševalo in danes še vedno tekaški korak prinese ostro bolečino, ki je neznosna.

Poglobila sem se v iskanje vzrokov poškodbe in iskanju najboljše ter najhitrejše rehabilitacije.  Poskusila sem z različnimi terapijami: hiperbarična komora, tecar terapija, manualna terapija,…a, žal ne morem pisati o čudežu ali hitri izboljšavi. Potreben je čas. Sem pa v iskanju našla veliko ljudi, ki so mi ponudili pomoč, pri tem tudi razširila svoja obzorja.

Nasproti so mi prišli tisti, od katerih sem le to najmanj pričakovala, za kar se jim iskreno zahvaljujem.

Največje upanje mi daje fizioterapevt, ki je prišel na mojo pot pred nekaj dnevi in za katerega imam občutek, da se res spozna na svoje delo in ima čudežne roke. Pa tudi CBD kapljice (Hemptouch), ki sem jih pričela zopet uporabljati v zadnjih dneh in izjemno dobro blažijo vnetje.

Spoznala sem, da se v najtežjih trenutkih dokopljemo do resničnega bistva sebe, do neskončnega vira moči in želje po tako dragocenem življenju. Pomembno je, da takrat ne obupamo in sledimo poti, ki smo si jo izbrali.

Izkušnje so me naučile, da moram v prvi vrsti prisluhniti sebi, svojemu telesu in mislim. Biti potrpežljiva, spoštljiva in ljubeča do sebe in drugih….za vse ostalo bo poskrbelo življenje samo, ko bo pravi čas za to.

Mogoče bo potrebno izpustiti še kako tekaško preizkušnjo, mogoče bo potrebno izpustiti celo sezono. Ne vem. Vsak dan se zbudim z novim upanjem. Pridejo dnevi, ko je res težko, a ko se zavestno osredotočiš in počneš druge stvari, ki so pomembne v življenju, je lažje.

Gorski tek, ne glede na vse ostaja moja velika ljubezen in vanj se bom vrnila: močnejša in bogatejša s težko izkušnjo, le vprašanje časa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.