Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Vedno znova ugotavljam, da se ne znajdem najbolje v sistemu, ki ne deluje v namen zaradi katerega je vzpostavljen. Morda je razlog v moji vzgoji, ki je temeljila na temu, da če bom pridna, delovna, poštena, prijazna, itd…bom za to pohvaljena, nagrajena oz. mi bo to poplačano.

V realnosti pa se pogosto izkaže, da tradicionalne vrednote vse bolj izgubljajo na vrednosti. S tem sem se srečala že na poslovni poti, v času dela na Zvezi za športno rekreacijo in športno vzgojo, potem pa še pri poskusu zagotavljanja boljših pogojev za gorske tekače.

Bolj kot poznaš ozadje sistema, ob zgoraj navedenih vrednotah, težje sprejmeš in razumeš ospredje delovanja. Da pa takšni sistemi lahko živijo na takšen način mora biti širša množica, ki to sprejme. Ali zato, ker je sistem takšen že toliko časa in tako pač je ali pa zato, ker se jih ne dotika dovolj.

Sama nikoli nisem sledila množici, niti sprejela nečesa, kar je brez ustrezne osnove, četudi je tako že xyz let.

Tek in gibanje v naravi sta del mene že celo življenje in tega ne dovolim vzeti nikomur.  Če bom le znala biti zmerna in si ne pridelala poškodbe bo raznovrstno gibanje v naravi del mojega vsakdanjika vse življenje.

Letos mi je poškodba vzela pol sezoneostala sem sama, s podporo bližnjih, razumevanju sponzorjev in spodbudnih besedah tekačev. Kruta realnost neučinkovitega zdravstvenega sistema in brez podpore krovne organizacije mi je dalo vedeti kakšna je moja vrednost, ob tem, ko naj bi s ponosom zastopala barve države, na takšnih in drugačnih prvenstvih.

Zadnje čase se tako pogosto vprašam ali si sploh še želim biti del sistema in nastopati na tekmah, ki so del tega ali je vredno? Odgovor mi bo prineslo novo leto, ko bodo predstavljeni pogoji in načrt dela za potencialno reprezentanco v gorskem teku Slovenije.

Ne glede na zgoraj navedeno, bom nadaljevala svojo tekmovalno tekaško pot in si prizadevala napredovati v vseh oblikah gorskega teka, tudi v mednarodnem merilu. Cilje si bom zastavila ob začetku leta, a jim tokrat ne bom sledila za vsako ceno, ampak s posluhom za svoje telo in v ljubezni do gibanja.

Ob tem imam že zagotovljeno materialno podporo sponzorjev, ki razumejo mojo strast in predanost do gibanja v gorah.

Iskrena hvala za razumevanje:

Iščem še nekaj strokovne pomoči (trener), s pomočjo katere bom lahko varno in učinkovito napredovala. Verjamem, da bom ob tem še naprej uspela širiti svoje poslanstvo pomena gibanja za zdravje, pri tem pa tudi dosegati dobre rezultate.

Za konec pa vsem, ki to prebirate želim, da bo leto 2019 polno nepozabnih trenutkov, ki bodo dali lepoto spominom in smisel prihodnosti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.