Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Udeležbe na Jošt trailu prvotno sicer nisem imela v načrtu, saj so mi ljubši 20 in 40 kilometrski traili.

Ko sem zasledila razpis sem sicer pomislila, da bi lahko na domačem hribu in ob domači organizaciji naredila dober trening, na višjih obratih, saj je minilo že kar nekaj časa odkar sem se preizkusila na razdalji krajši kot 20 kilometrov, pa tudi noben trening letos še ni bil krajši kot 18 kilometrov.  A, to so bile samo tihe misli, saj se nikakor ne morem spraviti k hitrim in kratkim tekom, kljub zavedanju, da je to moja slabost, saj mi to predstavlja samotrpinčenje (že v glavi).

Da sem se znašla na štartu Jošt traila gredo zasluge predvsem AGP PRO SPORT, ki so me s prijaznim povabilom dodatno spodbudili k udeležbi.

Kljub temu, da velikokrat tečem po hribih v okolici Kranja, kjer poteka del trase, celotne proge nisem poznala. Ogled dan prej pa se tudi ni izkazal za najbolj posrečenega, saj je bil precej daljši in hkrati manj razgiban in razgleden.

Vesela sem, da sem od štarta do cilja pretekla čisto v svojem ritmu in ne glede na kratko razdaljo ter dokaj visoke obrate uživala, saj pulz niti ni prišel na nivo prejšnjega dne. Dosežen čas (1:06:15, 2. mesto med dekleti absolutno) in rezultat pa je dobra spodbuda za prihodnje tekme, tudi na krajših razdaljah.

Najitrejša sta bila Timotej Bečan in Jasmina Jelovšek, ki resnično blestita na vseh preizkušnjah v letošnji sezoni.

Slišala sem že, da so ŠD Divji zajci dobri organizatorji in gostitelji, danes pa lahko to tudi sama potrdim in napovem, da se z veseljem udeležim naslednjega njihovega dogodka – Trail vikenda na Krvavcu.

Hvala vsem navijačem za navijanje in spodbudne besede na progi 🙂

Rezultati: tukaj

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.